Synnytyskota

Synnytyskota on vuoden 2021 alussa perustettu yhteisö ja media. 

Synnytyskodan ovat perustaneet Marina Seppä ja Pinja Mitrovich kutsumuksesta yhdistää kotisynnytysalan ammattilaiset ja kotisynnyttäjät. 

Pinja toimii synnytysvalokuvaajana ja Marina doulana. Meidät voi pyytää osaksi synnytystiimiä joko yhdessä tai erikseen. Tuemme sinua myös postpartumaikana.

Kodan tarina syntyi odottaessamme samaan aikaan kuopuksiamme ja valmistautuessamme kotisynnytyksiimme.Yhdessä jaettu matka ja vertaistuki loivat suuntaviivat Synnytyskodalle. Kodalla yhdistyvät kohtaaminen, keskustelu ja synnytysalan asiantuntemus. 

 

Näemme elämän leikkinä, jossa voimme uteliaasti tutkia ja rohkeasti tarttua uusiin mahdollisuuksiin. Äiteinä ja yrittäjinä sallimme keskeneräisyyden, kasvun ja lempeyden. Luomme jatkuvasti itseämme uudelleen, intuitio ja kutsumus oppainamme. Arvostamme kohtaamisia ja läsnäoloa. Nautimme työstämme ja uskallamme ilmaista mielipiteemme ääneen!

 

Haaveilemme salaa retkipakusta, jolla voisimme kiertää Eurooppaa, dokumentoida synnytyksiä ja luoda yhteyksiä. Kansainvälinen ura on unelmamme.

Rakkaudella, Marina ja Pinja

Voimakortit

vitun voima -korttipakka

Synnytyskodan Vitun voima -korttipakka on raskauteen, synnytykseen ja postpartum-aikaan.

 

Korttipakka sisältää 39 uniikkia valokuvaa, jotka ovat Pinjan/Intohimocreates käsialaa. Kääntöpuolen voimalauseet ovat kirjoitettu rakkaudella omasta äitiydestä & synnytyksistämme. Kortteja voi käyttää joko valokuvasta voimaantuen tai voimalauseeseen tukeutuen.

 

Kortit ovat kirjoittaneet Synnytyskodan perustajat Marina Seppä & Pinja Mitrovitch. Marina on äitien ja vauvojen hoitoon erikoistunut koulutettu hieroja ja doula. Pinja on synnytys-äitiys ja perhevalokuvaaja.

 

Kortit ovat sydämellinen lahjaidea toiselle äidille, odottajalle, tai baby shower / mothers blessing lahjaksi.

 

Korttien avulla voit saada voimaa odotusaikaan, sekä konkreettisen työvälineen, jolla rauhoittaa kehosi synnytykseen valmistautuessa. Valokuvan voi kehystää synnytysammeen ympärille synnytykseen, tai ottaa osaksi synnytykseen valmistautumista.

Hinta: 42,90€ korttipakka + postikulut 6,90€ sis. alv (myös noutomahdollisuus)

 

 

“Halusimme luoda pakan, jonka voimalauseet ovat suomeksi ja liittää jokaisen affirmaation mukaan kuvan aidosta hetkestä tuoden mukaan tunteen kanssaäidin läsnäolosta ja tuesta. Äitiydessä on paljon kollektiivisia kokemuksia ja vaiheita samalla ollen paikoitellen hyvinkin yksinäinen tie matkustaa. Toivottavasti korttimme rohkaisevat sinua oman äitiyden äänesi luottamiseen, saavat olosi tuntemaan yhdeksi universaalin äitiheimon kanssa ja tuottavat iloa herkillä sekä aidon rehellisillä kuvillaan. Ihanaa odotus-, synnytys- sekä postpartum-ajan matkaa sisko! “

Rakkaudella, Marina ja Pinja

Haluatko sopia tutustumis-tapaamisen?

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin olen sinuun yhteydessä pikimmiten.

© 2024 Marina Seppä. All Rights Reserved.