Marina Seppä

Helou ihanuus, kiitos kun tutustut sivuihin ja palveluihini paremmin!

 

Olen Marina – intohimoinen seikkailija ja äiti kahdelle ihanalle lapselle.

Olen luova yrittäjä, jonka sydän sykkii synnytyksille ja postpartumille sekä vanhemmuuden eri teemoille. Olen koulutettu urheiluhieroja, doula ja imetys- sekä erilaisia joogaohjaaja.

 

Matkani raskauden, synnytyksen ja vanhemmuuden parissa on vahvistanut ammattitaitoani olla läsnä ja tukena. Rakastan auttaa ihmisiä löytämään yhteyden kehoonsa ja sisimpäänsä, kannustaen heitä tavoittelemaan unelmiaan.

 

Olen Synnytyskodan toinen perustaja. Synnytyskota on yhteisöstä ja mediasta, joka edistää suomalaista synnytyskulttuuria. Synnytyskodan alta löydät doula- ja valokuvauspalvelut sekä järjestämme tapahtumia yrittäjille ja odottajille.

 

Laita mulle rohkeasti viestiä, jos tunnet mun olevan sopiva tuki teidän perheen matkallenne. Yhteyttä voit ottaa sivun alta löytyvän lomakkeen kautta tai voit laittaa viestin watsappiin, vaikka heti p. 0505595509.

 

Rakkaudella, Marina”

Kuva: Intohimocreates

Muutama sana minusta

Olen iloinen ja pirskahteleva luonnonlapsi. Viihdyn metsässä, meren äärellä ja siellä missä päivä päättyy ihastellen auringonlaskuun. Rakastan vapaudentunnetta, josta koen arkeni pitkälti koostuvan. Minulle tärkeää on hidas arki, vähentäminen ja luonnollisuus sekä se, että saan toteuttaa sydämeni kutsumusta. Liikun kehoani kuunnellen, usein tanssin, pienen meditaatiohetken, kylmään veteen pulahtamisen tai joogaharjoituksen muodossa.

 

Olen rakastanut odottaa lapsiani molmmilla kerroilla sekä valmistautunut synnytyksiin uteliaana luottaen oman kehoni viisauteen synnyttää. Olen saanut hurjasti energiaa ja voimavaroja synnytyksieni jälkeen ja syntynyt lasteni myötä uudelleen siiheksi kuka tänä päivänä olen. Esikoiseni on syntynyt sairaalassa, kuopukseni suunnitellusti kotona. Kotisynnytys tuttujen kätilöiden kanssa mullisti kokemukseni synnyttämisestäni ja on vaikuttanut monella tapaa minäkuvaani vahvistavasti.

 

Synnyttäminen on isoin seksuaalinen tapahtuma naisen elämässä ja kantaa mukanaan valtavasti voimaa, herkkyyttä ja uuden luomista. Siksi on tärkeää, että saat kokea tämän omista arvoistasi käsin. 

 

Yhteiskuntamme  on tehnyt synnyttämisestä ja vanhemmuudesta turhan monimutkaista, kontrolloitua ja pakannut odottajat samanlaiseen muottiin. Muistathan, että  sinun odotusaikasi on uniikki ihan, kuten sinäkin. 

 

Raskausaika saa olla runsas tunteineen ja tarpeineen. Saat pursuta onnea, iloa, seksuaalisuutta sekä herkistyä sen äärelle, että kasvatat sisälläsi uutta elämää ja olet syntymässä vanhemmaksi. 

Tämä on elämän yksi upeimpia prosesseja ja toivon, että antaudut sille täysin. Olen täällä sinua varten, kannattelemassa sinua odotusaikana, synnytyksessä, sekä postpartumina. 

Maailmaa muutetaan, jokaisen onnellisen lapsen toimesta, joiden takana on onnellinen ja hyvinvoiva vanhempi.

Koulutus

2008 media-assistentti, Helsingin tekniikan alan oppilaitos

2014 Koulutettu hieroja / urheiluhieroja, Suomen urheiluhierojaopisto

2018 Raskaushierontakoulutus, Organic Spirit

2018 Yin jooga ohjaajakoulutus 50h, Yoga Rocks/Leta An Lavigne

2019 Kuumakivihierontakoulutus, Superfiilis Helsinki

2019 Ivalon syntymä, äitiysloma

2020 Imetysohjaajakoulutus WHO, Metropolia

2021 Vyöhyketerapeuttinen vauvahierontakoulutus, Elonaskel

2021 Prenatal yoga ohjaaja- sekä doulakoulutus 85h, Awakened spiritual yoga, Yoga alliance & Dona certified

2021 Pihlan syntymä, äitiysloma

2022 Synnytyskodan perustaminen

2022 Vitun voima korttien kirjoittaminen ja tuottaminen

2023 Palvelumuotoilu osatutkinto, Taitotalo

 

Kuva: Intohimocreates

Seison omilla jaloillani, aistikkaana, vahvana ja vaarallisena.
Ilmennän puhtainta villiä luontoani.
Suojelen vauvani syntymää ja itseäni synnyttäjänä.
Marina seppä & pinja mitrovich / Vitun voima kortit

Haluatko sopia tutustumis-tapaamisen?

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin olen sinuun yhteydessä pikimmiten.

© 2024 Marina Seppä. All Rights Reserved.