Hieronta

Hieronta on monipuolinen ja matalankynnyksen hoitomuoto erilaisiin tilanteisiin. Siitä on iloa kaikille ja siitä saa apua myös monenlaisiin vaivoihin.

 

Olen valmistunut hierojaksi Suomen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2014. Sen jälkeen olen suuntautunut raskaushierontaan, postpartumhierontaan sekä vauvahierontaan.

Vastaanottoni sijaitsee Länsi-Herttoniemessä kotistudioni yhteydessä osoitteessa Hiihtomäentie 31. 

 

Tunnelmallisessa tilassa pääset hetkeksi päästämään irti arjen melskeestä.  Hieronnan aikana saat puhua ja jakaa mitä mielellä on tai olla ihan vaan hiljaa. 

 

Kannattelen tilaa ja voit antaa itsesi rentoutua. 

 

Ajanvaraus toimii Timman kautta. 

 

Teen myös kotikäyntejä sopimuksen mukaan. Toivoessasi kotikäyntiä, olethan yhteydessä minuun numeroon 0505595509.

Kotikäynnit

Kotikäynnit onnistuvat sovitusti pääkaunkiseudulla. Kotikäynnille voit varata ajan joko puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 0505595509.

Raskausajan hieronta

Missä vaiheessa odotusta tahansa

Tässä hoitomuodossa yhdistyvät lempeä kosketus, erityiset asennot ja ammattitaitoisen hierojan huolenpito tarjoten sinulle ainutlaatuisen hetken hyvää oloa.

 

Raskausajan hieronnassa vapautuu oksitosiinia, mielihyvän hormonia, joka auttaa sinua rentoutumaan ja tuntemaan olon raukeaksi ja onnelliseksi. Oksitosiini on tärkeä hormoni synnytyksen aikana, koska se stimuloi kohdun supistuksia ja auttaa siten edistämään synnytyksen etenemistä.

 

Mutta tiedätkö, että oksitosiinilla on merkittävä rooli myös raskauden aikana? Se auttaa ylläpitämään äidin ja vauvan välistä vuorovaikutusta ja sidettä. Lisäksi oksitosiini edistää äidin rentoutumista ja mielihyvän tunnetta, mikä voi olla erityisen tärkeää stressin lievittämisessä ja hyvinvoinnin edistämisessä raskauden aikana.

 

Hemmottelevat liikkeet ja kudosrentoutus lievittävät kehosi jännitystä ja kipua, samalla kun mielesi lepää ja nauttii tästä ainutlaatuisesta hetkestä yhdessä vauvasi kanssa.

 

Anna itsellesi lupa uppoutua tähän rakkaudella suunniteltuun hoitomuotoon ja antaa kehosi ja mielen rentoutua täydellisesti. Raskausajan hieronta ei ole vain fyysinen hoitomuoto, vaan myös henkinen hemmotteluhetki, joka kantaa mukanaan positiivista energiaa ja hyvinvointia sekä sinulle että pienelle ihmeellesi.

 

Varaa aika raskausajan hierontaan ja anna itsesi kokea tämä ihana hetki itsellesi ja vauvallesi. Olet sen ansainnut! 

Postpartum hieronta

Heti synnytyksen jälkeen kun hyvältä tuntuu

Synnytyksen jälkeen voit tulla hierontaan heti kun hyvältä tuntuu. Keho kaipaa synnytyksen jälkeen hoivaa ja hieronta on oiva hoitomuoto palauttamaan raskausajasta ja synnytyksestä. 

Usein synnytyksen jälkeen niska-hartiaseutu kaipaa hierontaa imetyksen ja vauvan ruokkimisen vuoksi. Hieronta myös rentouttaa ja lisää oksitosiinia kehossa, joka edesauttaa imetyksen onnistumista. 

 

Hieronnan yhteydessä voidaan tarkistaa erkauma niin halutessasi. Sektio-arven hierontaa voidaan myös tehdä käynnin yhteydessä.

Voinko tulla hierontaan vauvan kanssa?

Voit ehdottomasti. Hieronta kannattaa ajoittaa niin, että vauva nukkuu päiväunia. Monet vauvat ovat myös rinnalla hieronnan ajan. 

Hieronta-asennot:

Synnytykseen jälkeen hierontaa voidaan tehdä vatsamakuulla heti kun hyvältä tuntuu. Mikäli koet helpommaksi olla kylkimakuulla, voidaan asento tukea tyynyillä mukavaksi. 

 

Vauvahieronta

hellivää hoitoa pienelle

Vauvahieronnasta on iloa kaikille vauvoille. Siitä saa apua vauvan itkuisuuteen, masuvaivoihin, uniongelmiin sekä kehon toispuoleisuuteen/jäykkyyksiin ja stressitiloihin.

 

Vauvahieronnassa käytetään apuna vyöhyketerapeuttisia heijastepisteita.

 

Synnytys on merkittävä kokemus vauvalle ja  kohdusta tähän maailmaan tulo on iso muutos pienelle ihmiselle. Hieronnalla voidaan helpottaa mahdollisia synnytyksen aikana kertyneitä jumeja, joita saattaa tulla niskan alueelle mikäli vauva on pitkiä aikoja pää alaspäin kohdussa sekä oksitosiinin tai imukupin käytöstä. 

 

Vauvahierontaan voi tuoda vauvan myös ihan vaan rentoutumaan ja nauttimaan. 

Hierontakerrat

Vauvahierontaa suositellaan vähintään 3 kerran sarjana, jotta hoitovaikutus näkyy paremmin.

 

Hoitoaika on n. 30min, vastaanottoaikaan tulee varata kuitenkin ensimmäisellä kerralla n. 60min haastatteluineen ja kotihoito-ohjeineen, jatkokäyntien kestot ovat n. 45min.

 

Tervetuloa hoitoon! <3

Kaikille doula-asiakkaille hieronnat -15%

© 2024 Exclusive interior. All Rights Reserved.